Hesabınızı ve verilerinizi silin
Son güncelleme: 2026-10-16
Verilerinizi ve hesabınızı istediğiniz zaman silebilirsiniz. En hızlı yol, bunu uygulamadan yapmaktır.
Uygulamadan
- Mayla uygulamasını açın.
- Ayarlar'a gidin ve Hesabı sil'i seçin.
- İsterseniz önce verilerinizi dışa aktarın. Ardından nelerin silineceğini okuyun ve onaylayın.
Hesabınız yoksa
Verileriniz yalnızca telefonunuzda bulunur ve bizde değildir. Silmek için uygulamanın ayarlarından silin veya uygulamayı kaldırın.
E-postayla, uygulama olmadan
Uygulama artık sizde yoksa talebinizi hesabınızın e-posta adresinden privacidad@debugeo.com adresine gönderin. Düğme, e-posta uygulamanızda bir taslak açar; bilgileri kontrol edip gönderin.
privacidad@debugeo.com
Neler silinir
- Hesabınız ve giriş yönteminiz.
- Hesapta saklanan tüm veriler: profil, döngüler, günlük kayıtlar, notlar, ilaçlar, hatırlatıcılar ve tercihler.
- Onaylarınız ve kayıtlı cihazlarınız.
Neler silinmez
- Hesabı silmek mağazadaki aboneliği iptal etmez. Aboneliği App Store'dan veya Google Play'den iptal edin.
- Yasaların veya mağazaların saklamamızı zorunlu kıldığı satın alma kayıtları.
Süreler
E-postayla gelen taleplere en geç 10 iş günü içinde yanıt veririz. Hesabınızı ve verilerini en geç 30 gün içinde sistemlerimizden sileriz. Sizden asla şifrenizi istemeyiz.